måndag 3 augusti 2009




KANELHJÄRTA SPRIDER KÄRLEK, LJUS OCH GLÄDJE



Kanelhjärta och Fredrik söker sponsorer som vill stödja vår
satsning på barn och ungdomar. Vi tar tacksamt emot alla
gåvor och donationer för att kunna skriva
fler böcker som ska stärka barn och ungdomars psykiska hälsa.

Senaste projektet är ett som ska stöda de andinska prästerna, s.k. Paqos i Peru. Många av dem lever mycket fattigt och har inte tillgång till den lyx vi har i västerlandet. Jag håller på att skriva en bok som ska vidareförmedla de andinska prästernas visdom och verktyg, till barn och ungdomar på ett fantasifyllt och enkelt sätt. En viss del av inkomsterna kommer att gå till Paqos i Peru för att hjälpa dem bygga upp skolor, där barn kan få lära sig läsa och skriva. För att få bättre underlag till boken har jag för avsikt att resa till Peru och ta del av enrgierna, den underbara naturen och kulturen. Alla bidrag till reskassan, tas med stort hjärta emot. Jag ger gärna något tillbaka med någon av mina tjänster som psykolog, livscoach, ayurvedisk hälsorådgivare och energi healer. Inom den andinska traditation är det viktigt med utbyte av tjänster och energier så att ett lätt flöde av sami (sk. lätt energi) kan bibehållas. Läs gärna mer på Inkaspirits hemsida: http://www.inkaspirit.com/


Boken: Kanelhjärta, draken med världens största hjärta vill inspirera
barn och ungdomar att tro på sig själva och lära sig älska sig själv precis
som dom är.

Om du tycker om vårt initiativ och känner att du kan avvara
några slantar är du hjärtligt välkommen med ditt bidrag. Ju mer
vi ger desto mer får vi tillbaka.

Välkomen med ditt bidrag: Fredrik Grönqvist, Mång. 6 a, 441 36, 076086 53 67

Tack för hjälpen. Du har nu bidragit till att bevara inkaindianernas visdom, kultur och utveckling och barn och ungdomar får ett rikare liv.





























Beskrivning:

Drakelidrak! Hej och hjärtligt välkommen till Kanelhjärta och hans vänner. Kanelhjärta är draken med världens största hjärta. Han är en grön drake med pustande näsborrar.


Följ med till drakarnas magiska dalar och lär känna Kanelhjärta och hans familj. Drakarnas uppgift är att sprida kärlek, ljus och glädje till alla de möter. Ingen är bättre än Kanelhjärta på att öppna sitt hjärta och dra in kärleksblommans strålar.

I drakarnas värld får ni också träffa tistelhörningarna. Deras ledare Tistelmistel gör allt för att hindra drakarna från att få flyga med öppna hjärtan. Kanelhjärta ger sig ut på äventyr för att förvandla tistelhörningarna till strålande drakblommor.

Hjälp Kanelhjärta och hans vänner i kampen mot de stickiga tistelhörningarna. Vidga vingarna, pusta med näsborrarna och gör dig redo för ett spännande äventyr!

Kanelhjärta - draken med världens största hjärta är skriven för alla med ett öppet hjärta och fantasifyllt sinne. Den passar utmärkt att läsa som saga för barn. Boken ska läsas med glimten i ögat och hjärtat.

Kundrecensioner

Läsvärd

En humoristisk och underhållande bok där man får följa en drakfamiljs öden och äventyr och uppleva hur finurligt det är ordnat i drakarnas värld. Många dråpliga livssituationer som beskrivs med fyndiga ord och uttryck.Samtidigt som man läser boken kan man inte låta bli att tänka på vilken underbar värld vi skulle kunna leva i om vi anammade drakarnas sätt att bemöta varandra och de stickliga tistelhörningarna. Kärleksblomman bidrar också till dom tankegångarna genom sitt budskap i slutet av varje kapitel. Verkligen en läsvärd bok både för barn och vuxna - jag säger bara "drakelidrak"




av Bokmal, 2009-07-27

Kärleksfullt och hoppingivande!

Boken om Kanelhjärta, draken med världens största hjärta, tar läsaren med till vardagliga händelser och utmaningar i Kanelhjärtas och hans familjs liv. Det direkta tilltalet och den kärleksfulla tonen lämnar läsaren, i vilken ålder han eller hon än befinner sig, med en känsla av att alla problem som dyker upp går att lösa, bara man har en stor nypa kärlek och omtanke, och inte minst kanelhjärtanspaj!




av Anna E, 2009-07-26




MER INFO PÅ: http://www.books-on-demand.com/





1 kommentar:

antaryaminna sa...

Hej vännen.
Hittade ingen coaching här.
Kramen!
Inna